Over Ons

Ontdek wie wij zijn en wat ons drijft als online marketingbureau. Wij zijn trots op onze full service aanpak en transparante werkwijze. Lees verder om meer te weten te komen over Meer Uit Marketing.

Ons doel

Het is ons opgevallen dat er veel online marketingbureaus zijn opgericht. Er zitten hier een hoop goede tussen, maar helaas krijgen wij vaak genoeg berichten dat het niet goed gaat. En hier willen wij als organisatie verandering in brengen. Zo wordt er teveel misbruik gemaakt van de onwetendheid van ondernemers, is de communicatie niet over om naar huis te schrijven of de toegang tot de website wordt zelfs ontnomen. Wij vinden dat dit moet stoppen.

Om die redenen hebben wij ons eigen online marketingbureau Meer Uit Marketing opgericht. Wij willen online marketing toegankelijk maken voor ondernemers op een eerlijke en transparante wijze.

Geschiedenis

Meer Uit Marketing is opgericht in 2020. Het doel was om een platform te starten waarbij iedereen terecht kon voor zijn marketingvraagstukken. We waren nog niet heel lang bezig en we kregen een aantal verzoeken om een aantal websites te helpen met het verhogen van hun online zichtbaarheid. Door goede resultaten te behalen, werden we al gauw aanbevolen aan andere bedrijven omdat zij slechte ervaringen hadden met andere online marketingbureaus. 

Samen groeien, dat is ons doel. Want alleen als onze klanten groeien, kunnen wij onszelf succesvol noemen.

Transparant

We maken vooraf duidelijke afspraken en hebben een transparante, eerlijke werkwijze.

Maatwerk

We zorgen voor jouw online groei aan de hand van je wensen en behoeften.

Eerlijke prijzen

Wij hanteren duidelijke, concurrerende prijzen.

Gedreven

Met onze toewijding en doordachte aanpak behalen we jouw online marketingdoelen.

Jouw groei, ons doel.

Groeien en samenwerken

Wij werken hard voor de groei van onze klanten en hechten veel waarde aan een langdurige samenwerking. En dat zie je terug in onze aanpak. We zetten alles-op-alles om ervoor te zorgen dat er een goede klik is en goede resultaten behalen. Dat geeft ons energie, voldoening en helpt ons ook verder te groeien. 

Want 1 + 1 = 3, toch?

Deze aanpak zie je ook terug binnen ons team. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en we investeren met regelmaat in onze medewerkers. We communiceren transparant en eerlijk naar elkaar, zodat we elkaar blijven helpen en steunen. Wij willen een organisatie zijn, waar we zelf willen werken. Want leuk werk, maakt alles een stuk leuker!

Ontmoet ons geweldige team

De gezichten achter ons succes

Elk hun eigen specialisme

Jason

Founder & SEO-Specialist

Ontmoet onze klanten

Trots op onze klanten

Wij zijn ontzettend trots op de resultaten die we hebben bereikt voor onze klanten. Hieronder vind je een selectie van de merken waarmee we hebben samengewerkt. Groei jij met ons mee?

Verhoog je online succes vandaag nog!

Onze Online Marketing specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van je online marketingdoelstellingen en het behalen van maximaal rendement uit je online marketing inspanningen.

blob (2)

Kom erachter hoe wij 40 bedrijven hielpen groeien

Laten we even chatten